SEGONA SETMANA

DILLUNS 4 - ESCOLA DEL VENT / PARC DE LA CREUETA DEL COLL

Primer dia de la segona setmana superat amb molt d'èxit!

Els petitons i els petits hem anat al parc de la Creueta del Coll i amb aquesta calor, hem gaudit molt a l'aigua. Després de dinar hem jugat una estona abans de venir cap a l’escola.


Els mitjans i grans hem pogut gaudir d’un dia a rodó a la platja a Badalona! Primer de tot hem pogut anar amb kayak, després hem navegat amb amb un vaixell de vela i per acabar el mati em tingut la oportunitat d’anar sobre una taula de big paddle surf.


Un cop finalitzades les activitats de matí, hem dinat per agafar forces i acabar el dia remullant-nos a la platja!


Demà ens esperen mes aventures! 


DIMARTS 5 - MUSEU DE LA XOCOLATA / BOLERA

Aquest matí els petitons i petits hem anat al museu de la xocolata! Allà hem pogut esbrinar d'on surt el cacau i com es fa la xocolata! I després no us penseu que no l'hem tastada eh! Hem pintat i menjat com mai!


D'altra banda, els mitjans i grans hem gaudit molt a la bolera de l'splau! Ens hem dividit en grups i més d'un ha pogut fer un pleno! 

DIMECRES 6 - WATERWORLD

Dimecres de Waterworld! Ha sigut, BRUTAL💯💯

Hem arribat ben d'hora per esmorzar i entrar a l'aigua dels primers. Durant tot el matí ens ho hem passat pipa pels diferents tobogans del parc.


Al migdia mentre dinàvem, uns núvols ens amenaçaven de pluja, però finalment ha sortit el sol i hem pogut acabar de gaudir aquest fantàstic dia.🌞🌞


De camí a l'escola, ja es comença a notar el cansament del ksal i quasi tots els nens i nenes han dormit tot el trajecte.😴


Demà més i amb jocs d'aigua! 

DIJOUS 7 - JOCS D'AIGUA

Aquest matí cada secció ha fet una activitat d'aigua, els petitons i mitjans ha salvat a les tortugues dels residus del mar i els petits han buscat a nemo.


A la tarda cada secció ha preparat la seva disfressa pel festival de demà!


Esteu preparats per demà? 

DIVENDRES 8 - ACTIVITAT FAMILIAR

Avui, tot comença per EMOCIÓ, emoció per preparar uns grans balls per les nostres famílies, emoció per voler veure'ns ballar, emoció per poder compartir una estona amb vosaltres. Dia intens, ple de balls, alegria, somriures i diversió!


Avui la peixera del KSAL ha estat a l'altura de les famílies amb uns balls preciosos d'unes meduses, peixos pallasso, peixos, sirenes i mariners. Tota la feina s'ha resumit en una tarda especial.


El dilluns continuem amb l'última setmana on ens esperen més emocions i activitats!


Moltes gràcies i fins dilluns🥰