PRIMERA SETMANA

DILLUNS 27 - JOC DE PRESENTACIÓ

Primer dia de casal i… quantes aventures! Avui ens han visitat la Vaiana i el Maui per demanar-nos ajuda: la font màgica de la seva illa s’havia quedat seca!!


Durant el matí hem conegut els diferents habitants de l’illa: el cranc daurat, la Yaya Raya, la gallina HeiHei… Ens hem esforçat molt per superar les seves proves i ho hem aconseguit! Quina cascada més gran ha sorgit de la font!!


Per celebrar-ho, i després de trobar el collaret de la Vaiana, hem fet la Festa de l’Aigua. Què bé que ens ho hem passat i com ens hem remullat!!


Demà ens espera un dia on necessitarem moltes ganes i hem de venir amb molta energia. Estareu preparats?DIMARTS 28 - SALTING

Aquest matí ens ho hem passat d’allò més bé al Salting! Hem saltat i saltat a molts matalassos, hem jugat a futbol i també hem descobert uns jocs interactius on havíem de saltar per penya-segats. 


Després d’aquest matí tant divertit i intens hem renovat energies al menjador per així poder realitzar una tarda plena d’activitats on podíem triar quin taller fer. Podíem escollir entre fer polseres, dibuixos, jugar a voley…


Hem gaudit moltíssim!

DIMECRES 29 - ILLA FANTASIA I CAN DRAGÓ

Avui ha estat un dia ple d'aventures! Hem fet la primera excursió de tot el dia i ha sigut genial! Els petitons hem anat a Can Dragó i ens hem passat el dia remullant-nos a la piscina. Ens ho hem passat d'allò més bé! 

Els petits, els mitjans i els grans hem gaudit d'Illa Fantasia al màxim tirant-nos pels tobogans i nedant a les piscines. Demà serà un nou dia de Ksal i tenim moltes ganes de veure què passarà. Estem segurs que ens ho passarem molt bé!!

DIJOUS 30 - JOCS D'AIGUA

Avui hem gaudit d’un dia de sol fent jocs d’aigua a l’escola. Els petitons han buscat a Nemo per l’escull amb l’ajuda de Dory i Marvin. 

Els petits han salvat als animals que s’havien perdut al fons del mar fent un seguit de proves. I els mitjans i grans han batallat com a peixos i taurons per aconseguir els picarols. 

Després d’agafar forces amb el dinar hem fet tarda de racons, amb pinta cares, polseres, balls i molt més. Demà ens espera una altra gran aventura, el Llac de Banyoles!

DIVENDRES 1 - LLAC DE BANYOLES

Com hem gaudit avui del llac de Banyoles! Hem agafat l'autocar ben d'hora per poder passar més temps al llac. Hem esmorzat i després directes a l'aigua! Ens hem remullat durant una bona estona i com hem gaudit!


Hem fet competició de salts, de natació i també hem vist com avions dels bombers recollien aigua per apagar un incendi!


Després de dinar, hem continuat banyant-nos una estona més, ens hem canviat i finalment hem agafat l'autocar de tornada on la majoria s'han quedat adormits!