L'ASSOCIACIÓ

Taula de Joves Comtal és una associació sense ànim de lucre, que porta treballant en el lleure des del 1972. Com a grup oferim tres activitats durant l’any: SPLAI durant el curs escolar, KSAL d’estiu les tres primeres setmanes de vacances i les C15, colònies d’estiu.

Tot això ho fa possible el nostre cos de monitors i monitores que està format íntegrament per ex participants de l’activitat que, de manera voluntària, dediquen el seu temps de vacances a fer gaudir i créixer als vostres fills i filles. Treballem per a què ells i elles tinguin l’oportunitat d’aprendre a través del lleure valors com l’amistat, el respecte i la cooperació.


KSAL 

Es realitza del 25 de juny al 5 de juliol a l'escola La Salle Comtal, duem a terme moltes excursions i activitats d'aigua perquè els infants gaudeixin de l'estiu amb un munt de jocs i experiències increïbles. Està dirigit a nens i nenes des de P3 a 4rt d'ESO*.


SPLAI TJC

Cada dissabte de 17:00h a 20:00h duem a terme una gran varietat de jocs, activitats, tallers, festes... També ampliem l'horari per fer sortides de tot el dia per poder anar més lluny i fer activitats especials. A més a més, cada trimestre, com a mínim, fem una excursió de cap de setmana, i fins i tot en fem una de tres dies!  

PROPAGANDES 2012-2024

C15

Les colònies d'estiu es realitzen del 15 al 29 de juliol i estan adreçades a infants i joves des de P5 a 4rt d'ESO*. Són 15 quinze dies de diversió, jocs, cançons, moments únics, contacte amb la natura...

El Molí de la Roda es troba al costat de Sant Martí de Sesgueioles, a l'Anoia. La casa es troba a una vall envoltada de natura i aïllada de les ciutats, que ens ajuda a desconnectar i valorar les petites coses que en ocasions oblidem a causa de la rutina diaria.